Automate your Marketing
with Womplify




 
mie2-khalid-khalish nuha-khalish naqia

By: mimie muslim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Sep-2009 17:57 Email | Share | | Bookmark
eid ul fitr 1430

khas untuk semua muslimin dan muslimat yg meraikan aidilfitri yg penuh barakah ini...
kami sekeluarga memohon jutaan kemaafan andai ada salah silap
serta terkasar tutur kata dan bahasa sepanjang perkenalan ini.


Lapar puasa terketar-ketar
Bila berbuka lega rasanya
Kad raya tak sempat nak hantar
Kiriman internet pun dah kira grand lah ye..!


ikhlas dari kami:

khalid mohd sapari
musba norzatusysyamimi hj muslim
khalish nuha khalid
khalish naqia khalid




jom enjoy kad raye kenkawan gak...


Niza et Sofia



Nani&Family



Fieza



Cho Zila



AzuraHakimMN



Siti Fatimah


Monday, 24-Aug-2009 12:47 Email | Share | | Bookmark
special ntry 4 zai kulim & aida mama dania

Hepi 2nd Anniversary to Zai Kulim [http://zbintim.fotopages.com]
& CONGRATS to aida [http://alisdaniaazhar.fotopages.com]4 her newborn baby boy....




Saturday, 22-Aug-2009 14:46 Email | Share | | Bookmark
Khalish Naqia 2nd Bday

Tanggal 20 August 2009, Khamis...Genap la 2 tahun usia Khalish Naqia...
Xsempat pon nak wat bday party as org sume sibuk nak sambut Ramadhan...
Just wat small makan2/dinner as Tok Abah+Tok Mama+Mak Yang nak datang
jumpe Naqia.
Thus Mummy pon kureng sihat + ade malas sket aritu...so all da foods tapau je la...huhuhu
So apelagi Mari kite enjoyyyyyyyyyyy...





Thursday, 13-Aug-2009 16:56 Email | Share | | Bookmark
4th Anniversary

Actually...my 4th anniversary was on 16th April 2009...
Thus...bcoz of 'bpindah randah' aritue...
xsempat nak wat keje editing+upload piccas yg dah terperam cam jeruk tuh...huhu
by d way...M BACKKKKKK...



We celebrated d day in Sunway Lagoon as Mr.Papa got free tickets from his client.
Let's enjoy our fun...fun...time 2geder okeh...
Here we come SUNWAY LAGOON...



















Friday, 10-Apr-2009 16:08 Email | Share | | Bookmark












[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net